Web hosting waarop u kan vertrouwen.

eFORUM websites worden - dankzij het partnership met Proximus- ondergebracht in één van de twee hoogtechnologische datacenters van Proximus. Hierdoor kan u meegenieten van de vele voordelen die deze faciliteit te bieden heeft.
 
security

Veilig

Naast de redundantie op niveau van de gebouwen, biedt elke faciliteit op zich een indrukwekkende set aan installaties. Een voorbeeld hiervan vindt men in een beveiliging van het hoogste niveau tegen inbraak, water en brand: 24/7 beveiligingspersoneel,IR bewegingsdetectoren en camerabewaking,branddetectiesysteem in alle zones,..

monitoring

Monitoring

Het netwerk- en serverpark van wordt 24 uur per dag en 7 dagen per week gemonitord om de grootst mogelijke beschikbaarheid te garanderen. Dit op server-, web- en applicatieniveau.

 

acces

Toegang

De faciliteiten zijn enkel toegankelijk voor bevoegd personeel en housing klanten. Alle toegangen worden onderworpen aan speciale procedures. Om de faciliteiten te betreden en aldus toegang te krijgen tot uw machines, wordt u bij aanvang van de dienst voorzien van drie gepersonaliseerde elektronische toegangsbadges.

 

The eForum Factory

Steenweg op Aalst 174
9620 Zottegem
Tel + 32 2 213 99 93
bekijk route
 

Wij horen u graag op...

Contact   Algemene Voorwaarden   .NET Developer  

© 2016 The eForum Factory - Alle rechten voorbehouden | Part of the eCOMPASS Group