Onze Visie

Webdesign is een proces van samenwerken.Hoewel we geloven dat elke klant en zijn organisatie uniek is, zijn er een aantal fundamentele principes die we gaandeweg ontwikkeld hebben.

The eForum Factory gebruikt de Project Delivery-methodologie die de volledige levenscyclus behelst van een project, opgedeeld in vijf projectfasen die telkens door verschillende processen en sub processen worden ondersteund. Voor de overgang naar een volgende fase wordt de klant telkens gevraagd een Go/No Go-beslissing te nemen. Op die manier willen wij het belang van communicatie en een goede verstandhouding benadrukken. 
Luister

Onze medewerkers luisteren naar u zodat we een beter inzicht krijgen in uw situatie, uw product, uw concurrenten en wat uw klanten bezig houdt.

Definieer

Dankzij de verkregen kennis zijn wij in staat om creatieve en innovatieve antwoorden te bieden op uw problemen en deze vervolgens te vertalen in oplossingen en duidelijke plannen.

Uitrol

Dit is de fase waarin de voorgestelde oplossingen worden gebouwd, getest en na goedkeuring worden gelanceerd.

Ons Team

Ons team is een leuke mix van getalenteerde jongere en ervaren oudere medewerkers. Samen staan we klaar om u te helpen bij een betere visibiliteit op het web.Vandaag is The eForum Factory een erkend leverancier van professionele Internet diensten met referenties bij verscheidene bedrijven die deel uitmaken van de top 500 in België, bij meerdere lokale en federale overheden en bij meerdere internationale organisaties.


The eForum Factory maakt deel uit van de eCompass Groep die een aantal expert bedrijven groepeert en zo wereldwijd een volledig aanbod aan technologische oplossingen kan aanbieden.

""The eFORUM platform gives us flexibility on working on our website while maintaining the strict level of security we ask from our suppliers."


Quote door NATO - ACO
 

Contact   Algemene Voorwaarden   .NET Developer  

© 2016 The eForum Factory - Alle rechten voorbehouden | Part of the eCOMPASS Group